Oldalak

2011. november 24.

Gondolkodj Egészségesen!

Martin fiam kiscsoportos óvodás, ma egy nagyon klassz csomaggal jött haza az óvodából. Számos hasznos dolog lapult a zsákban, bio kölesgolyó, ceruzák, kifestő, fogkefe, Elmex fogkrém, Verbena cukorkák, papírzsebkendő, mesekönyv, Bonduelle konzerv. Az alapítvány honlapján olvashatunk bővebb információt a Gondolkodj Egészségesen! Programról.

Mindenkinek ajánlom, érdemes csemegézni a cikkek között.


2011. november 22.

Gynex lelőhelyek

Mint tegnap ígértem, ma megosztom, hol lehet beszerezni a Gynex szirupot. Ha valaki szeretne olcsóbban hozzájutni, érdemes felkeresni egy Energy Klubot, ahol regisztrálhat Klubtagként, vagy Tanácsadóként.

A magyarországi Energy Klubok aktuális jegyzéke a cég honlapján található. Érdemes ellátogatni, hiszen a klubokban dolgozó munkatársak nem csak a készítmények értékesítésével foglalkoznak, hanem számos szolgáltatást, életmód tanácsadást tudnak nekünk nyújtani.

2011. november 21.

Gynex szirup, csodaszer?

Mikor férjemmel terveztük a második gyermekünket, az interneten kalandozva bukkantam erre a nagyszerű készítményre. Különböző fórumokat olvasva - ahol csodaszerként emlegetik - egyre jobban foglalkoztatott, honnan szerezhetném be. Nem mintha lett volna valaha nőgyógyászati problémám, de néha nagyon erős menstruációs görcsökkel küzdöttem, illetve úgy gondoltam, érdemes lenne császáros szülés után a méhemet regenerálni. Első körben elmentem gyógyszertárba, sehol nem hallottak róla. Majd kerestem gyógynövényes boltban, ott is csodálkozva néztek rám... tovább böngészve a világhálón megtaláltam a forgalmazót, nevezetesen az Energy Hungary Kft-t. 


Egyik munkatársukkal azonnal felvettem a kapcsolatot, aki nagyon készségesen tájékoztatott a Gynex-szel kapcsolatban. Rögtön megrendeltem, hiszen nem hogy csak a női szervezetre van jó hatással, hanem a férfiak termékenyítőképességét is fokozza, sőt, prosztatagondokra is ajánlott. A babaprojekt a Gynex beszerzésével indult, mindketten szedtünk napi 2*3 cseppet. Fél üveggel fogyott el és pozitív lett a terhességi teszt!

Édesanyaként szembesültem vele, hogy milyen sok meddő pár van a környezetemben. Úgy gondoltam, sikereimet szeretném megosztani más emberekkel is, így az Energy cég tanácsadója lettem és babaproject címen blogot vezettem. Számos hasonló problémával küzdő hölggyel ismerkedtem meg, adtam nekik tanácsot napi szinten, hol e-mailen keresztül, hol telefonon, hol személyesen. Mikor 2009-ben újra iskolapadba ültem, sajnos ezzel a munkámmal már nem tudtam foglalkozni, így a Gynex értékesítését megszüntettem. Viszont továbbra is szeretnék segítséget nyújtani, leendő kismamáknak, édesanyáknak hasznos tanácsokat adni.

Aki használta, csak pozitívan nyilatkozott a készítménnyel kapcsolatban, számos nőgyógyász és meddőségi szakember ajánlja a Gynex-et.



A következő információk az Energy oldalán is megtalálhatóak:


Alkalmazása: menstruációs tenziók, hormonális problémák, rendszertelen ciklusok, folyások, petefészek-gyulladás, oszteoporózis, hőhullámok, melldaganatok, klimax esetében használatos. Jótékonyan fejti ki hatását, továbbá férfi terméketlenség, gyomorgyulladás és túl gyorsan romló fogak esetében. Nőknél jól alkalmazható a pajzsmirigy elégtelen működéséből eredő hajhullással szemben. Redukciós diétánál a központi idegrendszeren keresztül csökkenti az étvágyat és stabilizálja a pszichikumot. Lassítja az öregedés folyamatát és javítja a szervezet energetikai állapotát. Kiválóan alkalmazható mell- és méhrák megelőzésére. A készítményt kiegészítő szerként lehet használni szórványos szklerózis, valamint csökkent immunitás esetében. Alkalmazása prosztatagyulladásoknál is előnyös, és férfiak esetében elősegíti a tesztoszteron receptorok számának növelését.Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok közvetlenül befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.

A Gynex bioinformációs, széles spektrumú, regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztettünk ki. Ezt a magas koncentrációjú ( 30 ml = 400 ml klasszikus kivonattal) terméket speciális technológiával állítjuk elő. Nem tartalmaz sem alkoholt, sem pedig cukrot, ezért cukorbetegek is élhetnek vele. Vízben, illetőleg szeszben feloldott növényi anyagokat tartalmaz.

Elsősorban a fogamzás, a három sugárzó, a tüdő-oldalág, a gyomor, a vastagbél (beleértve annak ínizomzatát) energetikai pályáit harmonizálja. Ezáltal jótékonyan elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek. Például a fogamzás pályájának elégtelen működése összefüggésben áll az alhas környékén jelentkező megbetegedésekkel. A gyógynövények, a kristályenergia és a homeopatikus alkotórészek fő ereje a hormonális rendszer regenerálására összpontosul. Az ember hormonális rendszere vállalja a legnagyobb részt a szervezet életfunkcióinak irányításában.

Emésztőrendszerünk legaktívabb mirigye a hasnyálmirigy. Egyszerre több fajta emésztőnedvet termel, és ezek a nedvek táplálékunk legkülönbözőbb elemeit is képesek kiválasztani. Minden egészséges ember hasnyálmirigye inzulin nevű hormon termelésére is képes. A görög „horman” szó, hajtást, élénkítést jelent. A hormonok általában már igen alacsony koncentrációban is kémiai szabályozóként, biokatalizátorként (a szervek és szövetek számára) és információhordozóként viselkednek az emberi testben. A hormonok irányítják a fejlődést, a növekedést, illetőleg a lelki és fizikai életet. A testben a vér szállítja őket adott helyre. A szóban forgó, erősen aktív anyagok kiegyenlített szintje a vérben alapfeltétele szervezetünk helyes működésének. Az egész hormonrendszer szinkronban dolgozik. A test képes ugyan maga előállítani a szükséges hormonokat, ám a különböző sugárzások, a stressz, az elektromágneses szmog, a vegyszerek és néhány gyógyszer (pl. a szedatívumok, amelyek még kis koncentrációban is stabil hatásúak) nem csak a sejtekre, de a hormonális rendszerre is negatívan hatnak. A felsoroltak egy sor szervi probléma kialakulásához, valamint az immunitás csökkenéséhez vezethetnek. Kis mennyiségű édes élelmiszer fogyasztása stimulálja a hasnyálmirigy és a lép funkcióját. Ezzel szemben nagy mennyiségű édes táplálék fogyasztása negatívan hat a szervezetre. A hasnyálmirigy és a lép párja a gyomor.

A pajzsmirigy hormonális rendszerünk fontos eleme. A Gynexben nyomelemként olyan aktív növényi anyagok (pl. jód a hólyagmoszatból) vannak, amelyek harmonizálják a pajzsmirigy tevékenységét. Pajzsmirigy-megbetegedések esetében a szervezet sok kalciumot használ fel, mivel ilyenkor kevés a szervezet kalcium-egyensúlyát ellenőrző jód mennyisége a testben. Már kis mennyiségű jód is sokat jelent a szervezetnek. A jód ugyanis felgyorsítja a metabolizmus folyamatát, és ezzel segít elégetni a felesleges zsírt. A jód javítja a haj, a köröm, a hámréteg és a fogak minőségét. Szabályozza sejtjeink oxigén-felhasználásának sebességét. Amennyiben reggel, felkelés után 36,5 ° C -nál alacsonyabb az ember testhőmérséklete, akkor valószínű, hogy csökkentett pajzsmirigy-működés esete áll fenn.

A termék fitohormonokat tartalmaz. Ezek az anyagok az emberi hormonokhoz hasonlóak. Elsősorban olyan növényi szubsztanciákról van szó, amelyek pl. ösztrogén aktivitással bírnak. Képesek megszabadítani a testet olyan különböző vegyszerektől, mint pl. a DDT. Gyulladásgátló hatásuk rendkívül erős, és pozitívan hatnak a női szervek tevékenységére is. Fogyasztásukkal megelőzhető a mellek onkológiai megbetegedése. Enyhítik a menopauza idején adódó panaszokat, védik a szervezetet az infarktussal, a szélütéssel és az oszteoporózissal szemben. Óvják és javítják a nyálkahártyák, elsősorban a méh nyálkahártyájának tevékenységét. Nem terhelik meg a szervezetet. Testünk maga dönti el, hogy mikor használja fel a szóban forgó növényi hormont valamely saját, hiányzó hormonjának pótlására, illetőleg, hogy felhasználja-e valamelyik növényi hormont a saját hormonjának túltermelése miatti felesleg eliminálására. Mindez erőszakmentesen zajlik le, nem fenyeget semmiféle komolyabb megbetegedés. Az idén az Egyesült Államokban 16 000 önként jelentkező nő segítségével megállapították, hogy a menopauza idejében hosszú ideig használt szintetikus hormonális készítmények negatívan hatnak a nők egészségére. A vizsgálódás félidejében a kísérletezést leállították, és fontos figyelmeztetést hoztak nyilvánosságra: a hormonális készítmények hosszú távú használata növeli az infarktus, 26%-al a rákos megbetegedések, 41%-al pedig a szélütés kialakulásának veszélyét.

Olyan speciális éterikus olaj-elegy található benne, amely jótékonyan hat a hormonális rendszerre, és egyúttal fékezi a destruktív folyamatokat. Az éterolajok gyulladás-gátló, antibakteriális, antimikrobiális, antivírusos és gombásodásgátló hatással bírnak. Harmonizálják és védik a szervezetet. Nagy mennyiségben tartalmaz fitoösztrogént, ezért mind a nők, mind a férfiak számára csodálatos „fiatalító szer” lehet. A fitoösztrogén a férfiaknál növeli a tesztoszteron receptorok számát, amelyek elengedhetetlenek a tesztoszteron hormon jobb kihasználáshoz. A tesztoszteron nem csak az izomzat növelését, hanem a férfi szexuális aktivitását is befolyásolja.

Fehér akác – Görcsoldó hatású, gyomorgörcsök, valamint a belek finom izomzatának görcseinél használatos, jelentős a vizelethajtó hatása is. Serkenti az emésztőenzimek képzését. Anélkül javítja az emésztést, hogy növelné az étvágyat.

Libapimpó – Kólika és fájdalmas menstruáció esetében oldja a görcsöket, epeürítő, gyulladás-gátló és összehúzó hatású, véres hasmenésnél használatos. Jelentős mennyiségű lítiumot tartalmaz.

Közönséges mesterlapu – Élénkíti az emésztőrendszert. Menstruációs nehézségeknél, méhdaganatoknál, máj- és vesebetegségeknél, lép, húgyúti és idegrendszeri megbetegedéseknél használatos. Javítja a vérkeringést és növeli a stresszel szembeni ellenállást.

Nehézszagú gólyaorr – férfi és női terméketlenség, urológiai problémák, ideggyulladások, ekcémák és belső vérzés esetében használatos. Rádiumot tartalmaz.

Kecskeruta – Csökkenti a vércukorszintet. Hatékonyan alkalmazható húgyúti gyulladások és kiütésekkel, lázzal járó megbetegedések esetében. Növeli az anyatej-képződést.

Közönséges kömény – Kitűnő hurutoldó hatása van, megkönnyíti a felköhögést, enyhíti a görcsöket és a felfújódást, javítja az emésztést, valamint az anyatej-termelést. A női hormonokhoz hasonló anyagokat tartalmaz.

Tejoltó galaj – Gyulladás-gátló és görcsoldó hatású, pozitívan hat a nyirokrendszerre, valamint a pajzsmirigy, a lép, a máj és a vese működésére.

Hólyagmoszat – Természetes jódot és nagy mennyiségű ásványt tartalmaz, csökkenti a mellrák és a méhrák kialakulásának veszélyét. A pajzsmirigy csökkentett aktivitása, valamint obesitas esetében használatos. Antireumatikus hatású.

Igazi édesgyökér – A mellékvese hormonjaihoz hasonló anyagokat tartalmaz. Köhögés, gyulladások, reuma, húgykő, gyomorfekély használatos. Görcsoldó hatású.

Körömvirág – Ginekológiai megbetegedéseknél, gyulladásoknál, hasnyálmirigy és májbetegségeknél, erős szívdobogásnál igen hatékony. Gátolja a baktériumok szaporodását.

Lóhere – Ekcémák, tüdőbetegségek, vesebetegségek, reuma, asztma, vérszegénység, a nyirokrendszer elégtelen működése, fájdalmas menstruáció és petefészek-gyulladás esetében használatos. Női hormonokhoz hasonló anyagokat és a szabad radikálokkal szemben ható flavonoidokat tartalmaz.

Fehér árvacsalán – Nyugtató hatású. Felhasználható rendszertelen menstruációnál, folyásoknál, fekélynél, visszértágulatnál, duzzanatoknál, gyulladásoknál. Megkönnyíti a slejm felköhögését, támogatja az anyagcserét.

Könséges palástfű – Mindenfajta női megbetegedésnél, bélhurutoknál, cukorbetegségnél, vizenyősségnél, máj- és vesebetegségeknél, gyomorfekélynél használatos.

Fekete áfonya – Főként cukorbetegség, gyulladások és bélkólika esetében használatos. Antibakteriális és dezinficiáló hatású.

Őszi vérfű – Antiszeptikus, hasmenés-gátló, adsztringens hatással bír. Gátolja a különböző vérzéseket, gyulladás-gátló és antibakteriális hatása igen jelentős. Felveszi a harcot az egysejtű élőlényekkel szemben és erősíti a szervezetet.

A Gynex tartalmaz még növényi, ásványi és olaj eredetű információkat, pl. malachitot, damouritot stb.

Használata:

Az erősen detoxikáló, antioxidációs és regeneráló hatású növényi anyagok összességét és információit nem csupán a megelőzés érdekében lehet felhasználni. Kiválóan alkalmazhatóak gyulladásos és hormonális jellegű nőgyógyászati panaszok , menstruáció előtti tenziók, rendszertelen ciklus, hormonális nehézségek, folyások, petefészek-gyulladás esetében, valamint a változás korában, oszteoporózisnál, hőhullámok esetében, a menstruációs ciklus zavaraival összefüggő mellben levő csomó kialakulásának esetében , illetőleg egyéb klimaxos panaszoknál. Használata elősegíti a mell- és méhrák kialakulásának megelőzését. Harmonizálja a hipofisis, az epiphisis, a csecsemőmirigy, a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy, a lép, a mellékvese, a petefészek, a vastagbél, a fehérvérsejtek működését. Kiváló méregtelenítő , javítja a bőr és a tüdő állapotát. A menopauza idejében a szóban forgó fitoanyagok javítják és óvják a nők nyálkahártyáinak (főleg a méhnyálkahártyájának ) működését. Pozitívan hatnak csökkentett immunitás, némely vírusos megbetegedés , valamint rossz fogazat és izületi gyulladások esetében. Kiválóan alkalmazható továbbá gyomorgyulladás, prosztatagyulladás során, a tesztoszteron receptorok számának növelése érdekében, a vérerek védelmében, illetőleg férfi és női terméketlenség esetében. Hölgyek esetében a szer bebizonyította hatékonyságát a hajhullással szemben is , akkor, ha ennek oka a pajzsmirigy elégtelen működése. A készítményt gyógymód-kiegészítőként is fel lehet használni szórványos szklerózis, valamint csökkentett immunitás esetében.

Redukciós diéta esetében a központi idegrendszeren keresztül segít csökkenteni az étvágyat és stabilizálni a pszichikumot. Lassítja az öregedés folyamatát és javítja a szervezet energetikai állapotát.

Minden olyan probléma esetében felhasználható, amely az adott energetikai pályák diszharmóniájából ered.

Részletesebb információ az Energy Kft Pentagram regeneráció című kiadványában található meg. Itt részletekbe menően ismertetik az alap energetikai pályákat.

Hormonális kezeléssel egy időben is alkalmazható.

A Gynex jelentősége a pszichikum szempontjából:

A készítményt pillanatnyi kedve és pszichikai állapota szerint is használhatja. A léppel és a hasnyálmiriggyel kapcsolatos problémák a pszichikum működésében siránkozó kedvben, érzelmi labilitásban, lámpalázban, idegességben, akaratgyengeségben, önsajnálatban, dekoncentráltságban, a környezet nehézkes felfogásában, túlzott aggódásban, mások sértegetésében, lassú gondolkodásban, emlékezőképesség károsodásában és szomorúságban nyilvánulnak meg.

Amennyiben ön gyakran a fent felsorolt érzések, viselkedési gyengeségek hatalma alá kerül, az negatívan hat az ön lépére és hasnyálmirigyére. A Gynexet a szóban forgó állapotok harmonizálására lehet felhasználni.

Javasolják a Cytovital krémmel való együttes használatát.


Regenerációs eljárás és adagolás:

Használat előtt a szert alaposan fel kell rázni (kb. 21x). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a készítmény hatékonyságát. Naponta 3x1 cseppet csepegtessünk, fél órával az étkezés előtt vagy után. Kiskanálra kell csepegtetni, és közvetlenül fogyassza, esetleg vízzel lehet higítani. A test méregtelenítése érdekében a regenerációs kúra alatt növelni kell a folyadékfogyasztást.

3 csepp naponta = megelőzésre szolgáló adag
9 csepp naponta = regenerációs adag

Terhesség esetén csak az orvossal történő konzultálás után használható regenerációs készítmény.

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, akut betegségek esetében maximális adagot kell fogyasztani. Átmeneti állapot-rosszabbodás esetében csökkenteni kell az adagot addig, amíg a rosszabbodás el nem tűnik, ezután visszatérni az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását nem szabad félbeszakítani, mert csak visszaható regeneráló folyamatról van szó, amelynek során előjöhetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció!

Komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, és a kúra megkezdése előtt orvossal való konzultálás javasolt. 3 hét használat után tartani kell 1 hét szünetet.

Némely esetben a regenerációhoz elegendő 1 csomag is; azaz egy hónapos adag, beleértve az 1 hetes kihagyást. Komolyabb problémák esetében jó, ha egy következő adaggal folytatjuk a kúrát.

Beszerzési forrásról következő cikkemben olvashatsz!

2011. november 18.

Ropogós müzli -Crunchy- házilag

Aki szereti a müzlit, ajánlom, készítse el, nagyon egyszerű és finom csemege. Nem csak ízletes, hanem egészségesebb és olcsóbb, mint a bolti.

Az eredeti recept szerint 20 dkg zabpehelyhez kell 1/2 dl olaj és 1 dl méz, sütést követően tetszés szerint adható hozzá aszalt gyümölcs. Mindig variálok az alaprecepten, van hogy olaj helyett margarinnal készítem, illetve a zabpehely mennyiségen is változtattam már. Most éppen 30 dkg zabpelyhet használtam fel, így is nagyon finom lett, viszont nem olyan tömény. Ha nassolni támad kedvem a délutáni órákban, legalább nem lesz olyan bűntudatom:)

2011. november 16.

Digitális MakeUp

Azt hiszem ezzel az ingyenesen letölthető programmal jól el lehet játszani. Pár kattintással kijavítható az arcunkon lévő bőrhibák, akár ráncokat simíthatunk, pattanásokat tüntethetünk el könnyedén. Mivel nem igényel különösebb szakmai tudást, nem csak a digitális fotózás szerelmeseinek ajánlom.

Legjobban nekem az tetszik, hogy végre kipróbálhattam milyen lennék zöld szemmel:) Az átalakított képet nem engedte menteni az ingyenes verzió, de kicseleztem, nyomtam egy PrtSc-t a billentyűzeten és bemásoltam (Szerkesztés - Beillesztés) Paint-be, majd mentettem jpg fájlként.


A képre kattintva már le is tölthetjük a programot:

Polyvore - montázs ajánló

Miközben próbálom csinosítani a blogot, hihetetlenül klassz dolgokat találok az interneten. Már korábban is használtam egy weboldalam szerkesztéséhez a www.polyvore.com oldalt. Igazából most fedeztem fel, hogy nem csak képeket lehet letölteni, hanem magunk is csodálatos montázsokat szerkeszthetünk, majd html kód segítségével a blogba könnyedén beilleszthetjük az alkotást.

Ezt valahogy nagyon magaménak érzem, pedig nem is én készítettem:)

No one can Tell

2011. november 13.

Scrapbook és miegymás

Régi blogom kinőtte magát, ezért úgy döntöttem, tovább fejlesztem, csinosítom. Szép karikák nőttek a szemem alá, nem tudom, mennyit aludtam az elmúlt két napban. Próbáltam átírni a régi html kódot -anno rengeteget kínlódtam a Minima sablonnal, hogy 3 oszlopos legyen-, de sehogy nem akart összejönni, mindig volt benne 1-2 dolog, ami nem úgy működött, ahogy kéne. (Még jó, hogy itt van anyukám, így a család nem halt éhen....) Addig ügyeskedtem, míg jól el nem rontottam a régi dizájnt is, viszont közben számos új információra bukkantam a világhálón. Így ma hajnalban elhatároztam, új blogot indítok inkább. A régi oldalam természetesen tovább működik, de már csak gasztroblogként.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls