Oldalak

2012. február 12.

Meghalt Whitney Houston

48 évesen hunyt el az énekesnő, aki válása és drogproblémái után éppen most tért volna vissza a szórakoztatóiparba. Los Angeles-i hotelszobájában halt meg, a kiérkező mentők még megpróbálták újraéleszteni, de hiába. 2009-es új lemezét szerették a kritikusok, de a koncertek többsége botrányba fulladt. A kilencvenes években színésznőként is befutott énekesnő tavaly egy 1976-os film remake-jét forgatta, amelynek idén augusztusra tervezték a bemutatóját.


 
Negyvennyolc éves korában meghalt Whitney Houston énekesnő, jelentette be szombat este Kristen Foster, Houston egyik képviselője. A CNN szerint a halál okáról egyelőre nem közöltek részleteket.

A TMZ forrásai szerint Houston stábjának egyik tagja, feltehetően a testőre talált rá az énekesnőre Beverly Hills-i hotelszobájában, és azonnal riasztotta a szálloda biztonsági személyzetét, akik értesítették a mentőket. A kiérkező mentők sikertelenül próbálták újraéleszteni Houstont, helyi idő szerint szombat délután 15 óra 55 perckor mondták ki a halál beálltát. A rendőrség tájékoztatása szerint nem volt idegenkezűségre utaló jel, vizsgálják a körülményeket.

forrás és további információk: index.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls